Communicatie

Versterk het gemeenteleven

De Scipio App voor kerken biedt een krachtige oplossing voor effectieve gemeentecommunicatie. In de app kunt u de agenda, het kerkblad, evenementen, de liturgie en meer delen. Communiceren met uw leden was nog nooit zo gemakkelijk, overzichtelijk en duidelijk. Als lid of gast ben je altijd op de hoogte omtrent het reilen en zeilen binnen de gemeente.

Agenda, nieuws, pushmeldingen en meer

De Scipio App biedt vele mogelijkheden om de communicatie met en tussen uw leden naar een hoger niveau te brengen. Gebruik het nieuws, de agenda en de pushmeldingen om de gemeente op de hoogte te stellen van alles wat er speelt. Zo communiceert u met uw gemeente en attendeert u hen op belangrijke zaken. Zo is ieder lid op de hoogte en verschaft u duidelijke informatie.

Documenten met handige structuur

In de Scipio App kunt u de documenten uploaden die voorheen geprint en gemaild moesten worden. Zo kunnen gemeenteleden eenvoudig bij het kerkblad, de notulen van de vergadering of bij andere belangrijke documenten.

Geef ieder lid zijn eigen content

U kunt leden in verschillende groepen plaatsen. Deze groepen kunt u gebruik laten maken van verschillende modules. Zo krijgt iedere groep de beschikking over de inhoud die voor hen relevant is. Bovendien krijgt u door deze handige groepenstructuur eenvoudig inzicht in welke leden er in de kerkenraad, raad van toezicht of andere commissies zitten.

Communiceren in verschillende groepen

Door gebruik van de Scipio App wordt het mogelijk om op heel doeltreffende wijze te communiceren op groepsniveau. Zo kunt u bijvoorbeeld binnen teams, groepen, commissies of huiskringen makkelijk in contact komen met elkaar. Binnen de ‘groepen’ kunnen leden berichten, foto’s en video’s plaatsen. Door de directe koppeling met de ledenadministratie zijn de gegevens altijd actueel.