Even helemaal weg en toch dichtbij (dankzij de Scipio App)

Nederland heeft vakantie. Een periode van relatieve rust is aangebroken, de komende weken staan veel zaken op een laag pitje. Bureaus worden verruild voor campingtafels, huizen voor tenten en hotels. Zuid-Europa kan traditiegetrouw rekenen op een invasie van gele nummerplaten en hagelwitte caravans. Waar de reis ook naartoe gaat: we wensen iedereen een geweldige zomer. Tijdens de vakantie in contact blijven met andere gemeenteleden en onderling ervaringen uitwisselen? Dat kan eenvoudig met de groepenmodule van de Scipio App.

Altijd en overal
Want ook al is de (fysieke) afstand groot, met de beschikbare online mogelijkheden doet de locatie er niet toe. De Scipio App werkt ook prima in de Franse Alpen of Spaanse Pyreneeën. Enige vereisten zijn een smartphone en toegang tot internet.

Samen de zomer vieren
Geïnspireerd geraakt door iets bijzonders wat u op vakantie heeft gezien of meegemaakt? Dan is het natuurlijk extra leuk om dit te kunnen delen. De groepenmodule van de Scipio App biedt deze mogelijkheid. Hiermee kan eenvoudig een groep worden aangemaakt waarin alle leden samenkomen en zelf berichten mogen plaatsen. Daarnaast kunnen leden op elkaars berichten reageren. Zo ontstaat al snel een virtuele toer door Europa (en verder).

Instructie
Klik op het PDF-logo hieronder voor een korte instructie.