Het aftellen kan beginnen: de 40dagentijd ervaar je pas écht met de Scipio App

Nu het weer merkbaar langer licht blijft ’s avonds, kunnen we ons gaan opmaken voor het voorjaar. Pasen lijkt nog ver weg, maar op woensdag 22 februari kan het aftellen al beginnen; de 40dagentijd gaat dan van start. Een periode van inkeer, bezinning en gebed, waarin de Scipio App een centrale rol speelt.

Ook dit jaar wordt alles uit de kast getrokken om van de 40dagentijd iets speciaals te maken. De Scipio App vormt hierbij een cruciaal platform. Kerkleden die de Scipio App al op hun telefoon hebben, en waarbij de podcast is toegevoegd, kunnen automatisch alles volgen. Leden die de Scipio App niet hebben kunnen ervoor kiezen om de speciale 40 dagen hier & nu-app te downloaden via deze link. De QR-code verwijst naar de locatie waar de app kan worden gedownload.

Met de Scipio App beleef je de 40dagentijd van dichtbij en mis je niets. Het begint al met de dagelijkse dagstart in de vorm van een pushmelding. Daarnaast kun je luisteren naar de podcast en via de app meelezen met het bijbelrooster. Ook is het mogelijk om inspirerende momenten te delen met anderen. Het thema van dit jaar is: verander je mee?

De Scipio App is ook dit jaar weer onmisbaar voor wie alles rondom de 40dagentijd intensief wil beleven. Gezamenlijk, samen met duizenden andere appgebruikers, aftellen naar Pasen en elkaars inspirerende verhalen lezen – dat is wat de 40dagentijd zo bijzonder maakt. De Scipio App maakt het mogelijk.

Kijk ook op de website van 40 dagen hier en nu.

Maakt u nog geen gebruik van de Scipio App? Scan dan onderstaande QR-code.