Koptisch Orthodox Bisdom Nederland zet Scipio App in voor landelijke communicatie

Het is iets dat steeds vaker voorkomt; het aansluiten van een Scipio App Premium-klant. Een trend waar we uiteraard blij van worden. Met Scipio App Premium kiest een gemeente voor een eigen app binnen het Scipio-platform. Denk bijvoorbeeld aan het eigen logo in de appstores, wat zorgt voor extra uitstraling en een betere herkenbaarheid. Het zijn precies deze dingen die het verschil kunnen maken. Bovendien versterkt een Premium-account het gevoel onderdeel te zijn van een community, en juist dit groepsgevoel speelt binnen kerken een belangrijke rol.

Welkom Koptisch Orthodox Bisdom Nederland
We zijn dan ook zeer vereert dat we een grote nieuwe klant mogen verwelkomen: het Koptisch Orthodox Bisdom Nederland kiest voor Scipio App Premium. Deze landelijke organisatie heeft aangegeven opzoek te zijn naar maatwerk, onder meer voor communicatiedoeleinden. Een zoektocht die uiteindelijk, na grondige marktanalyse, heeft geleid tot een perfecte match met de Scipio App. Met Scipio App Premium heeft het Koptisch Orthodox Bisdom Nederland een krachtige tool in handen die voorziet in de diverse facetten die spelen binnen een grote, kerkelijke organisatie. Zo kunnen er eenvoudig nieuwsberichten en documenten worden gedeeld, en kan informatie worden afgeschermd op groepsniveau. De app biedt daarnaast tal van mogelijkheden om de leden maximaal bij de kerk te betrekken, buiten de fysieke bijeenkomsten om.

Trots
We zijn trots dat we het Koptisch Orthodox Bisdom Nederland als Scipio App-gebruiker mogen verwelkomen en wensen alle gebruikers veel succes en plezier!