DIGITALE LEDENLIJST

Digitale ledenlijst (100% veilig en conform AVG)

Persoonsgegevens mogen alleen doorgegeven worden aan leden binnen de eigen kerk. Denk bijvoorbeeld aan uitwisseling van adressen of relevante informatie voor organisatoren van activiteiten in de kerk. Daarom biedt Scipio een veilige ledenlijst volgens de eisen van de AVG. Wilt u weten wat er met uw gegevens gebeurd? Bekijk dan onze privacyverklaring.

Een afgeschermde ledenlijst in de Scipio App is een veilige en praktische optie voor het registreren en verzamelen van persoonsgegevens. De gegevens zijn alleen beschikbaar voor uw gemeenteleden, en worden beveiligd met een wachtwoord, pincode, FaceID of TouchID.

Ook kunt u er voor kiezen om de zichtbaarheid van uw gegevens uit te zetten; zo blijft u de baas over uw eigen gegevens! Een veilige, beschermde ledenlijst, volgens de AVG.

Tijdbesparend en gebruiksvriendelijk

Met de ledenlijst stelt u uw gemeenteleden in staat om de overige leden van uw kerk op te zoeken en contact te leggen. Dit werkt hetzelfde als de papieren gemeentegids van vroeger, en is bovendien ook nog eens altijd actueel.

Met deze moderne versie van het smoelenboek kunt u vanuit de App makkelijk overschakelen naar WhatsApp of Google Maps om zo contact te leggen. Dit gaat makkelijk en snel, en scheelt bovendien veel papier!

In te delen in Groepen, Wijken, Families en Kringen

De ledenlijst is in te delen naar de structuren die binnen uw gemeente aanwezig zijn. Zo kunt u eenvoudig zien wie er in uw wijk zitten en welke kringen uw gemeente allemaal kent. De accounts van gezinsleden zijn aan elkaar gekoppeld zodat duidelijk wordt wie bij welke familie hoort.  Op deze manier maakt u makkelijk inzichtelijke welke persoon u voor welke zaak moet benaderen. Zo blijft u als gemeente transparant en wordt de organisatie overzichtelijk. Deze indelingen kunnen ook gebruikt worden voor de communicatie.