Het is bijna zover: de 40-dagentijd gaat weer beginnen!

De afgelopen weken kwam de vraag al regelmatig naar voren: wanneer is de 40-dagentijd podcast weer beschikbaar in de Scipio App? Logisch, want deze jaarlijkse vastenperiode staat weer op het punt van beginnen. Goed nieuws: hij staat inmiddels in het app beheer en kan eenvoudig worden geactiveerd.

Met de 40-dagentijd podcast beleef je deze periode nóg intenser. Ook dit jaar wordt alles uit de kast getrokken om er iets speciaals van te maken. De Scipio App vormt hierbij een cruciaal platform. Kerkleden die de Scipio App al op hun telefoon hebben, en waarbij de podcast is toegevoegd, kunnen automatisch alles volgen.

Met de Scipio App beleef je de 40dagentijd van dichtbij en mis je niets. Het begint al met de dagelijkse dagstart in de vorm van een pushmelding. Daarnaast kun je luisteren naar de podcast en via de app meelezen met het bijbelrooster. Ook is het mogelijk om inspirerende momenten te delen met anderen.

De Scipio App is ook dit jaar weer onmisbaar voor wie alles rondom de 40dagentijd intensief wil beleven. Gezamenlijk, samen met duizenden andere appgebruikers, aftellen naar Pasen en elkaars inspirerende verhalen lezen – dat is wat de 40dagentijd zo bijzonder maakt. De Scipio App maakt het mogelijk.

40 dagen podcast activeren

De beheerder van uw app kan de podcast serie met één druk op de knop activeren via een handige widget op het dashboard in het app beheer.

Kijk ook op de website van 40 dagen hier en nu.