Promotie en Instructie

Voor een snelle en succesvolle implementatie

Promotie en instructie zijn van groot belang om de Scipio App tot een succes te laten zijn. De App moet bijgewerkt en gepromoot worden en moet actuele informatie bevatten om interessant te zijn voor gemeenteleden. Hiervoor kunt u o.a. gebruik maken van de koppelingen voor de agenda en het nieuws. Daarnaast moeten gemeenteleden weten dat de App beschikbaar is en toegevoegde waarde heeft.

Promotiemateriaal

Om aan gemeenteleden te laten weten dat uw gemeente gebruik maakt van de Scipio App kunt u gebruik maken van verschillende promotiematerialen. Deze kunt u plaatsen op sociale media of uitdraaien en ophangen in uw kerk. Ook kunt u gebruik maken van beamer slides, die u bijvoorbeeld tijdens de collecte of bij de mededelingen in uw dienst kunt laten zien. Bekijk hier de promotiematerialen.

Instructievideo’s

Om de App optimaal te gebruiken binnen uw gemeente is het goed om te weten welke mogelijkheden er allemaal zijn. Zo kunt u zelf besluiten welke opties van toegevoegde waarde zijn voor uw gemeente en kunt u de opties op de juiste manier benutten. In de instructievideo’s wordt uitgebreid en duidelijk uitgelegd hoe u de verschillende mogelijkheden instelt en hoe u deze kunt gebruiken. Komt u er nog steeds niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk hier de Instructievideo’s.