Hagru stelt gratis digitale collecte ter beschikking via de Scipio App

Rondom de uitbraak van het coronavirus zien we dat kerken massaal leden gaan informeren over de ontwikkelingen en genomen maatregelen. Ook het gebruik van de digitale collecte zorgt er in deze bijzondere tijden voor dat de collecte inkomsten stabiel blijven. Dit zien we ook terug in de gebruikersstatistieken, waarin we de afgelopen week een groei van ruim 300% hebben waargenomen. De Scipio kerk App is hiermee een zeer doeltreffend en krachtig communicatiemiddel.

Gratis digitale collecte
Om de kerken te ondersteunen in deze moeilijke periode stellen we de digitale collecte geheel gratis ter beschikking. Voor nieuwe gebruikers komen de 4% kosten voor de collecte-regeling (gratis variant) volledig te vervallen tot 1 juni 2020.

Online kerkdiensten
In deze coronatijd heeft Scipio een module ontwikkeld om online kerkdiensten te kunnen streamen via de App. U kunt via een RSS-feed een youtube kanaal koppelen en openen in de App. Zo blijft alle informatie op een centrale plek.

Waarom de Scipio App?
1. Gratis digitaal geven vanuit huis aan verschillende doelen via incasso of iDEAL (Mollie)
2. Vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Leden die hulp nodig hebben in contact brengen met leden die hulp willen bieden. Denk hierbij aan ouderen en mensen die bijvoorbeeld slecht te been zijn
3. Gebruik Youtube om de dienst gratis (live) te streamen. Dit kan via de websitemodule in de Scipio App gezet worden
4. Verstuur Push berichten omtrent belangrijke ontwikkelingen en genomen maatregelen

Start vandaag nog
Meld uw kerk direct aan via www.scipio-app.nl

* Deze tijdelijke regeling geldt alleen voor nieuwe gebruikers, aangesloten vanaf 1 maart 2020.