Het nieuwe collecteren is beschikbaar!

Het nieuwe collecteren Scipio App

De nieuwe collectemodule maakt geven nóg eenvoudiger (en overzichtelijker)
Collecteren is onlosmakelijk verbonden met de kerk. Aangezien ook de kerk met haar tijd meegaat verliest de fysieke collecte langzaam maar zeker aan terrein. Het kerklid van nu is digitaal ingeburgerd en vraagt om passende betaalmogelijkheden.

Voor iedereen
Al ruim 6 jaar biedt de Scipio App de collectemodule aan. Begonnen als pionier, uitgegroeid tot autoriteit op de markt. Met de Scipio App-collectemodule geeft u digitaal, eenvoudig, via de smartphone. Gasten kunnen de collectemodule benaderen via een QR-code. Kortom: de collectemodule is gebruiksvriendelijk en geschikt voor een breed publiek. Want we vinden het belangrijk dat jong én oud ermee overweg kunnen. De collecte is voor iedereen.

De behoeftes van Kerkelijk Nederland in kaart gebracht
Stilstand is achteruitgang. Daarom zijn we altijd, in overleg met de Scipio App-gebruikers, opzoek naar manieren om te innoveren. Daarbij stellen we onszelf standaard een aantal belangrijke basisvragen. Waar heeft Kerkelijk Nederland behoefte aan? Welke wensen komen vaak terug en kunnen we deze gewenste functies beschikbaar maken in een nieuwe versie?

Het nieuwe collecteren: hogere inkomsten versus lagere kosten
Met trots kunnen we melden dat we de vernieuwde collectemodule aan u mogen presenteren. Met deze nieuwe versie komen we maximaal tegemoet aan de wensen van onze gebruikers. Deze kunnen met de nieuwe module rekenen op een mooiere en gebruiksvriendelijkere geef-ervaring. En, niet geheel onbelangrijk: uw gemeente kan rekenen op hogere inkomsten versus lagere kosten.

Blogs voor een kwart miljoen gebruikers
Op deze pagina zijn 3 blogs beschikbaar waarin we de nieuwe functionaliteiten nader hebben toegelicht.

In deze blogs informeren we de meer dan 250.000 gebruikers (!) en honderden App beheerders over de veranderingen. Hierbij zullen we dieper ingaan op de nieuwe functionaliteiten en tevens printscreens tonen van de nieuwe versie.