Gratis webinar: geldwerving voor Turkije en Syrië

Twee aardbevingen hebben in Turkije en Syrië een enorme ravage aangericht. Duizenden mensen zijn omgekomen of zijn gewond geraakt en hun huis kwijt. Hulporganisaties zijn ter plaatse om hulp te bieden. Naast onze gebeden kunnen wij deze hulporganisaties financieel ondersteunen. Deze ondersteuning is erg hard nodig. De collectemodule in de Scipio App biedt de mogelijkheid om met uw gemeente geld in te zamelen voor deze organisaties.

U kunt in de Scipio App een extra doel toevoegen, specifiek voor de hulpverlening in Turkije en Syrië. Uw gemeenteleden en gasten kunnen dan eenvoudig geld doneren en het totaalbedrag kan uw gemeente overmaken naar een hulporganisatie.

Als u de collectemodule nog niet gebruikt, binnen uw gemeente, of vragen heeft over het instellen van deze module, dan kunt u zich aanmelden voor een gratis webinar waarin dit allemaal wordt uitgelegd. Deze webinar zal plaatsvinden op woensdag 1 maart en dinsdag 7 maart van 20:00 tot ca. 21:00 uur.

Actie: voor alle Start en Trial apps vervallen de 4% transactiekosten in februari en maart 2023.

Ja, ik meld mij aan:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.