Digitale collecte voor kerken

Een verhoging van inkomsten

De Scipio kerk app biedt een digitale collecte voor kerken. Steeds meer gemeenteleden hebben geen contant geld meer in hun portemonnee. Ook kan niet ieder gemeentelid fysiek bij de dienst aanwezig zijn. De Scipio App biedt elk gemeentelid de mogelijkheid om op een simpele en snelle manier te doneren waar en wanneer men wil. Deze toevoeging op de traditionele collecte houdt de inkomsten van uw gemeente stabiel, of verhoogt ze zelfs.

Geef wanneer en wat u zelf wilt

Leden en gasten kunnen met de Scipio App zelf bepalen hoe ze doneren. De collectedoelen staan overzichtelijk gepresenteerd in de app. Kies het gewenste collectedoel, vul het bedrag in en doneer.

Geven met én zonder tegoed

De mobiele collecte is volledig in te stellen naar wens van de gemeente. Zo kunt u kiezen om te werken met een digitaal collectetegoed of zonder tegoed rechtstreeks te betalen per donatie. Indien er wordt gewerkt met een collectetegoed, dan bepaalt het lid zelf hoe hoog zijn tegoed is en kan daarmee eenvoudig donaties aan de collectedoelen doen. Als betaalwijze kan de gemeente kiezen uit automatische incasso via de eigen bank of iDEAL via Mollie Payments. Zo kunt u precies de collecte op uw gemeente afstemmen en hebben gemeenteleden de mogelijkheid om te geven zoals zij dat zelf willen.

Geven ook voor vrienden en gasten

Vrienden en gasten kunnen ook eenvoudig gebruik maken van de Scipio App. Wanneer u de collectes openbaar maakt, kunnen ook niet-leden via de Scipio App een gewenst bedrag geven. Zo kan iedereen gebruik maken van de mobiele collecte van de Scipio App. Lees meer…