Digitale collecte voor kerken

Een verhoging van inkomsten

De Scipio kerk app biedt een digitale collecte voor kerken. Steeds meer gemeenteleden hebben geen contant geld meer in hun portemonnee. Ook kan niet ieder gemeentelid altijd fysiek bij de dienst aanwezig zijn. De Scipio App iedereen de mogelijkheid om op een simpele en snelle manier te doneren waar en wanneer men wil. Deze toevoeging op de traditionele collecte houdt de inkomsten van uw gemeente stabiel of verhoogt deze in veel gevallen.

Geef wanneer en hoeveel u zelf wilt

Leden en gasten kunnen met de Scipio App zelf bepalen hoe ze doneren. De concrete collectedoelen staan overzichtelijk gepresenteerd in de app. Kies het gewenste collectedoel, vul het bedrag in en doneer.

Geven met én zonder tegoed

De mobiele collecte is volledig in te stellen naar wens van de gemeente. Zo kunt u kiezen om te werken met een digitaal collectetegoed of om direct te betalen per donatie. Indien er wordt gewerkt met een collectetegoed, dan bepaalt het lid zelf hoe hoog zijn tegoed is en kan daarmee eenvoudig donaties aan de collectedoelen doen. Als betaalwijze kan de gemeente kiezen uit automatische incasso via de eigen bank of iDEAL via Mollie Payments. Zo kunt u precies de collecte op uw gemeente afstemmen en hebben gemeenteleden de mogelijkheid om te geven zoals zij dat zelf willen.

Gratis bij gebruik van Scipio App Plus en Premium

Wij vinden het belangrijk dat het gedoneerde bedrag volledig bij het gekozen doel terecht komt. Daarom is het gebruik van de collectemodule gratis in het Scipio App Plus en Premium abonnement.